Lotto-Soudal stuurt enkele personeelsleden naar huis na 2 positieve coronatests

  Op 2 dagen van de start van de Tour de France heeft Lotto-Soudal nog moeten ingrijpen in zijn personeelsbestand. 2 leden van de ploeg, geen renners, hebben een "niet-negatieve" coronatest afgelegd. Samen met hun kamergenoten keren ze terug naar huis.

  De voorbije dagen zijn alle renners en personeelsleden die deelnemen aan de Tour de France meermaals getest op Covid-19. Een van die tests heeft bij Lotto-Soudal 2 "niet-negatieve" gevallen aan het licht gebracht, meer bepaald 1 positieve en 1 verdachte test.

   

  "Veiligheid blijft prioriteit nummer 1 en daarom hebben we niet alleen de 2 personeelsleden, maar ook hun kamergenoten naar huis gestuurd", laat de ploeg weten.

   

  "Na vele maanden intensieve training zijn we bij Lotto-Soudal nog altijd uiterst gemotiveerd om goed te scoren in deze Tour. We hopen dat de 2 betrokken personen snel zullen herstellen en dat de Tour tot in Parijs geraakt met alleen maar gezonde mensen."