Ga naar de inhoud

meest recent

Romelu Lukaku is enige Rode Duivel in Europa League-selectie 2019-2020

 wo 26 augustus 2020 23:46
" "
De watchers van de UEFA stellen een 23-koppige selectie op.

Romelu Lukaku heeft van de UEFA-watchers een plaatsje gekregen in de 23-koppige selectie van de Europa League van het voorbije seizoen. De aanvaller verloor met Inter de finale tegen Sevilla.

Lukaku maakte in zijn eerste seizoen in Milaan stevige indruk, met 23 treffers in de Serie A en 7 doelpunten in 6 Europa League-duels. Ook in de finale eiste hij een hoofdrol op, met eerst een strafschopgoal. Nadien devieerde hij de beslissende derde treffer van Sevilla ongelukkig in eigen doel.

 

In de EL-selectie vindt Lukaku enkele ploegmaten terug, zoals doelman Samir Handanovic, verdediger Stefan de Vrij, middenvelders Nicolo Barella en Marcelo Brozovic, en spitsbroeder Lautaro Martinez.

 

Sevilla is met 8 spelers van de partij: Yassine Bounou, Sergio Reguilon, Jesus Navas, Jules Koundé, Ever Banega, Lucas Ocampos, Munir en Luuk de Jong. Lukaku is de enige Rode Duivel in de selectie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.