Voetbalploegen, rugbyclubs en autosportteams staan in de rij voor Lionel Messi

  Ook in de autosport zien ze Messi graag komen.

  Indien het contract tussen Lionel Messi en FC Barcelona wordt stopgezet, mag de Argentijnse stervoetballer op beide oren slapen. Op sociale media laten allerlei teams weten dat ze hem met open armen ontvangen. En het blijft niet alleen bij voetbalploegen.

  Messi liet in een brief weten dat hij Barcelona wil verlaten. Alhoewel de breuk tussen Messi en de Spaanse club nog niet officieel is, speculeert zowat iedereen online al over de nieuwe ploeg van de voetballer.

   

  Niet alleen voetbalploegen voelen zich geroepen, ook andere sportteams willen een aanwinst als Messi wel strikken. Op Twitter passeren onder meer berichten uit de rugby-, autosport- en triatlonwereld.

  Bij ons zien Kortijk en Genk wel een samenwerking zitten

  Club Brugge laat het aan zich voorbijgaan

  Ook dit bericht werd geplaatst met perfecte timing

  Opgelet voor verwarring

  Messi als autocoureur of motorijder?

  Ook andere sporten willen dat Messi de overstap maakt