Volgende tegenslag voor Bologna-coach Mihajlovic: positief op corona

  De 51-jarige Serviër kent een rampzalig gezondheidsjaar: vorige zomer werd hij getroffen door acute leukemie.

  Serie A-club Bologna heeft vandaag bekendgemaakt dat haar coach Sinisa Mihajlovic positief heeft getest op COVID-19. De 51-jarige Serviër heeft geen symptomen, maar trekt zich wel voor 2 weken terug in isolatie.

  Mihajlovic kende een erg turbulent jaar. Hij kreeg in juli vorig jaar met acute leukemie af te rekenen. Mihajlovic onderging het voorbije jaar een aantal zware chemotherapieën en leidde tussendoor zoveel mogelijk trainingen en wedstrijden van Bologna.

   

  Na een beenmergtransplantatie is hij inmiddels herstellende.   Begin juni werd de Serviër in de stad Bologna nog tot ereburger uitgeroepen. De stad roemde zijn positieve instelling bij zijn gevecht tegen zijn ziekte.

   

  Mihaljovic keerde vrijdag naar Bologna terug om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Morgen worden alle spelers van de eerste ploeg én de medewerkers getest.