Romelu Lukaku na verloren Europa League-finale: "Ik was woest"

  Vrijdagavond, iets voor 23u: Romelu Lukaku druipt af.

  Twee dagen na de pijnlijke Europa League-finale heeft Romelu Lukaku een eerste keer gereageerd. "Wat er gebeurd is, heeft me woest gemaakt, maar ik vecht terug", belooft de Rode Duivel op Instagram.

  Vrijdagavond speelde Romelu Lukaku met zijn Italiaanse club Inter de finale van de Europa League. Ook tegen Sevilla scoorde hij (0-1 vanaf de stip), maar in de slotfase werd de aanvaller de antiheld toen hij de 3-2 in eigen doel werkte.

   

  Pas twee dagen later laat een erg ontgoochelde Lukaku een eerste keer van zich horen. "Ik wil graag iedereen bedanken voor het voorbije seizoen. Het was een eer om een club te vertegenwoordigen waar ik al van kindsbeen af voor supporterde", begint de Rode Duivel op Instagram.

   

  "Wat in de finale gebeurd is, heeft me woest gemaakt, maar ik zal terugvechten", belooft Lukaku. "Ik heb nooit een makkelijk leven gekend en zoals jullie weten zal ook dit me alleen maar sterker maken."

   

  "Een ding staat vast", besluit de topaanvaller zijn bericht. "Deze finale zal ons ook beter maken als team!"

  Ik heb het nooit makkelijk gehad in mijn leven, maar ook dit zal me sterker maken.

  Romelu Lukaku

  Het Instagrambericht van Romelu Lukaku:

  Zijn (ongelukkige) doelpunten in de finale: