Junior Edmilson bezorgt zijn Qatarese club de titel, nu naar Brugge?

  Voor Edmilson is het de tweede prijs met Al-Duhail.

  Junior Edmilson heeft zich met Al-Duhail tot kampioen van Qatar gekroond. De Braziliaanse Belg, die gelinkt wordt aan Club Brugge, maakte op de slotspeeldag van de Qatar Star League het enige doelpunt tegen Al-Ahli. Keert hij als kampioen terug naar België?

  Edmilson verliet Standard twee jaar geleden voor een avontuur in het Midden-Oosten bij Al-Duhail. Tot nu toe werd dat een succesverhaal.

   

  Na winst in de Emir Cup vorig seizoen, pakte Edmilson met z'n team gisteravond de Qatarese landstitel. In de laatste wedstrijd tegen Al-Ahli maakte de 26-jarige flankaanvaller het enige doelpunt.

   

  Al-Duhail sluit de Qatar Stars League als kampioen af met één punt voorsprong op grote concurrent Al-Rayyan. Al-Sadd, het team van Xavi, is derde.

  "No Sweat No Glory"

  Edmilson verlengde zijn contract bij Al-Duhail pas tot 2024, maar toch liet hij weten open te staan voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Club Brugge zou de beste kaarten in handen hebben om hem in te lijven. Het zou gaan om één jaar huur, met aankoopoptie van 15 miljoen euro.

   

  Op Instagram poste Edmilson een afbeelding met daaronder het bijschrift "No Sweat No Glory" na de gewonnen titel. (Toevallig) Ook de slogan van... Club Brugge. Zien we hem binnenkort in blauw-zwarte kleuren?