Ook positieve coronatest bij nieuwkomer OHL: "Gaat niet om speler"

    De Jupiler Pro League gaat dit weekend opnieuw van start en de eersteklassers moeten een strikt coronaprotocol volgen. Bij elke club worden de spelers en de omkadering elke week getest en dus komen er hier en daar ook positieve gevallen aan het licht. Zo ook bij Oud-Heverlee Leuven, "maar er is geen impact op de match tegen Eupen".

    In de voorbije dagen was het al raak bij KV Mechelen, Cercle Brugge en Genk en nu meldt ook OH Leuven een postieve coronatest op Twitter. Een naam werd er niet gegeven, maar het gaat niet om een speler.

     

    "De persoon vertoont geen symptomen en gaat 7 dagen in quarantaine", klinkt het. Alle andere testen waren negatief. "Er is geen impact op de match van maandagavond tegen Eupen."