Geen samenvattingen op tv, wel online bij de Pro League en Eleven Sports

  Straks rolt de bal opnieuw in de Jupiler Pro League. Een magazine met samenvattingen van de matchen komt er (voorlopig) niet aan onze kant van de taalgrens. De fans kunnen wel terecht op de websites van de Pro League en Eleven Sports om Nederlandstalige samenvattingen van alle matchen te bekijken.

  Waar en hoe je de Jupiler Pro League dit seizoen live kan volgen, vind je hier terug. Wie graag alle wedstrijden kort even samengevat ziet na het weekend, moet daarvoor niet voor zijn of haar tv gaan zitten. Eleven Sports vond tot nu toe geen overeenkomst met een Vlaamse openbare zender.

   

  Het alternatief zijn onlinesamenvattingen. Die zullen te bekijken zijn op de site van de Pro League en op de kanalen van Eleven Sports. "De Pro League en Eleven Sports willen de fans de mogelijkheid bieden om alle

  samenvattingen op een innovatieve manier te bekijken vanaf de 1e speeldag", klinkt het in een mededeling.

   

  "Maximum een uur na afloop van de laatste wedstrijd van de dag zullen de samenvattingen beschikbaar zijn. Zolang er geen akkoord bereikt wordt over een samenvattingsmagazine, zullen de Pro League en Eleven Sports de samenvattingen via deze platformen blijven aanbieden."

   

  Aan Franstalige zijde kan de kijker terecht bij de magazines van RTBF.

  Ook bij sporza kan je de actie goed volgen onder andere met de nieuwe voetbalapp