Dit zijn de kwartfinales in de Champions League, die plaatsvinden in Lissabon

  Atalanta en PSG zijn als eerste aan de beurt op 12 augustus.

  De kwartfinalisten in de Champions League zijn bekend. Bayern München - FC Barcelona is de blikvanger, en wat kunnen revelaties Atalanta en Leipzig bijvoorbeeld? De kwartfinales vinden allemaal plaats in Lissabon, net als de halve finales en de finale. Een overzichtje.

  De kwartfinales worden van 12 tot en met 15 augustus gespeeld in de Portugese hoofdstad Lissabon. De halve finales vinden op 18 en 19 augustus plaats, de finale op 23 augustus, ook in Lissabon.

   

  Dit alles om reizen en daarmee de mogelijke verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

   

  Atalanta kijkt de sterren van PSG in de ogen, RB Leipzig speelt tegen Atletico Madrid, Manchester City moet het doen tegen Olympique Lyon en Bayern München speelt de finale avant la lettre tegen FC Barcelona.