No LeBron James, no party voor de Los Angeles Lakers

  Met 39 punten eist James Harden (r) de hoofdrol op.

  De Los Angeles Lakers hebben hun draai nog niet gevonden. Sinds de hervatting van het Amerikaanse basketbalkampioenschap hebben ze 3 nederlagen in 5 matchen geleden. Zonder LeBron James konden ze de Houston Rockets nauwelijks verontrusten in de NBA-bubbel in Disney World.

  LeBron James moest naar de ziekenboeg van het pretpark om zijn liesblessure te laten verzorgen. Ondertussen verloren zijn ploegmaats met 113-97 van de Houston Rockets, die ook niet op volle sterkte speelden. Zij misten Russell Westbrook.

   

  De combinatie van afstandsschoten en een sterke James Harden volstond voor de Rockets om de Los Angeles Lakers over de knie te leggen. Houston scoorde maar liefst 21 driepunters (tegenover 2 van LA). Harden was goed voor 39 punten en 12 assists.

  James Harden (m) deelt de lakens uit.

  Een aanval afblokken doet Harden ook:

  NBA-uitslagen donderdagnacht:

  • Houston - LA Lakers 113-97
  • Denver - Portland 115-125
  • Dallas - LA Clippers 111-126
  • Milwaukee - Miami 130-116
  • Phoenix - Indiana 114-99
  • Sacramento - New Orleans 140-125

   

  De Milwaukee Bucks hebben vannacht hun leidersplaats in de Eastern Conference van de NBA versterkt. De thuiswedstrijd tegen Miami Heat eindigde in 130-116. Miami Heat stond 5 minuten voor tijd nog met 111-110 voor.

   

  Voor Milwaukee was het de eerste zege in drie duels. De Houston Rockets en Brooklyn Nets waren de voorbije dagen te sterk. Khris Middleton en Giannis Antetokounmpo noteerden allebei 33 punten voor de Milwaukee Bucks. Duncan Robinson was bij Miami Heat met 21 punten het meest trefzeker.