Zidane vlak voor Manchester City: "Hazard voelt zich goed, vol vertrouwen"

  Kan Eden Hazard eindelijk eens ontploffen voor Real Madrid?

  Eden Hazard kon geen hoofdrol opeisen in de titelrush van Real Madrid, maar in de Champions League kan hij misschien wel nog eens zijn duivels ontbinden. Volgens Real-coach Zinédine Zidane is Hazard bevrijd van alle pijntjes.

  Eden Hazard kwam, mede door kleine blessures, weinig in het stuk voor in de laatste matchen van Real Madrid op weg naar de titel. "Het klopt dat hij wat kwaaltjes had op het einde van de competitie", zegt zijn trainer Zinédine Zidane. "Maar nu voelt hij zich veel beter."

   

  "Als je om de 2 à 3 dagen een match moet spelen, is het moeilijk om te recupereren van je blessures. Maar nu hebben we veel tijd gehad om de match (tegen Manchester City) voor te bereiden."

   

  "Eden zal dan ook zonder remmingen kunnen spelen. Hij voelt zich goed, vol vertrouwen."

   

  Betekent dat ook dat hij morgen in de basis zal starten tegen City? Zidane laat uiteraard nog niet in zijn kaarten kijken. "We zullen morgen wel zien. Dat is iets tussen mij en de spelers."

  "Bale wou liever niet spelen"

  Wie er morgen zeker niet zal bij zijn in Manchester is Gareth Bale. De Welshman maakt geen deel uit van de selectie van Real Madrid, op eigen verzoek.

   

  "Er is al veel over gezegd en geschreven", is Zidane karig met commentaar. "We hebben een respectvolle relatie met elkaar. Ik kan alleen maar zeggen dat hij liever niet wou spelen. De rest is tussen hem en de club."