Club Brugge biedt supporters live-uitzendingen aan: "Thuis- én uitmatchen"

  De voetbalsupporters zullen de komende maanden niet in de voetbalstadions te zien zijn. Zij blijven door de coronapandemie op hun honger zitten. Bij Club Brugge bieden ze hun matchen dan maar live aan via het platform van Eleven.

  "Voetbal zonder publiek is als een café zonder bier", klinkt het bij Club Brugge, dat zijn fans verwent met live-uitzendingen van alle matchen van blauw-zwart op het platform van Eleven.

   

  "Club integreert, als enige ploeg in de Jupiler Pro League, live voetbal via het Eleven platform in zijn abonnementen. Zo kunnen onze abonnees alle matchen van Club tot het einde van het jaar op de voet blijven volgen. Thuis- én uitmatchen", klinkt het op de clubwebsite.

   

  Het nieuwe voetbalseizoen gaat komend weekend van start. Club Brugge ontvangt dan Charleroi.