Ga naar de inhoud

Chris Smalling mag Europees seizoen niet volmaken bij Roma: "Doodjammer"

 di 4 augustus 2020 10:48
Chris Smalling moet terugkeren naar Manchester United.
Chris Smalling moet terugkeren naar Manchester United.

AS Roma moet het in vervolg van de Europa League stellen zonder Chris Smalling. De Romeinen konden geen akkoord vinden met Manchester United over een verlengd verblijf van de verdediger.

Chris Smalling zat vorige zomer op een zijspoor bij Manchester United, maar op huurbasis bij AS Roma ontpopte hij zich tot de sterkhouder in de defensie van de Romeinen.

 

Roma wilde Smalling graag langer houden voor het vervolg van de Europa League en ook met het oog op volgend seizoen. De onderhandelingen liepen al een tijdje, maar Manchester United wilde geen water bij de wijn doen. Daardoor moet Smalling enkele dagen voor het EL-duel met Sevilla terugkeren naar Engeland.

 

"Ik vind het doodjammer dat ik niet kan afmaken waar we aan begonnen zijn dit seizoen", zegt de verdediger op Twitter. 

"De liefde die ik in die korte tijd gevoeld heb, was bijzonder en zal ik niet vergeten. Ik bedank alle spelers en de trainers en ik wens Roma veel succes tegen Sevilla."

 

Leuk detail: Roma en Manchester United kunnen elkaar nog tegenkomen in de Europa League. Als beide teams doorstoten tot de halve finales nemen ze het tegen elkaar op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.