Ga naar de inhoud

Zulte Waregem-speler Govea maakt brokken in Sint-Eloois-Vijve

 zo 2 augustus 2020 16:23
Omar Govea
Omar Govea

Omar Govea heeft afgelopen nacht een ongeluk veroorzaakt in Sint-Eloois-Vijve. De speler van Zulte Waregem reed er met zijn auto in op een andere wagen. Ook Luka Zarandia was aan boord.

Omar Govea raakte om 0.40u een andere auto. Een van de inzittenden van die wagen moest worden bevrijd door de brandweer. Beide slachtoffers liepen lichte verwondigen op.

 

"Er is vooral blikschade, maar zowel de inzittenden van de andere auto als de passagier van Govea, Luka Zarandia, liepen lichte verwondingen op. Gelukkig stellen zij het allemaal goed", laat Zulte Waregem weten.

 

Govea reed naar verluidt rond zonder rijbewijs en legde ook een positieve ademtest af, al wil Essevee dat niet bevestigen. "De club wacht op het officiële verslag van de politie. Zulte Waregem is een club die familiale waarden hoog in het vaandel draagt en verwacht dat alle betrokkenen bij de club die ook perfect naleven en uitdragen", klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.