Ga naar de inhoud

YouTube verzorgt livestream vanop Nürburgring tijdens GP van de Eifel

 vr 31 juli 2020 11:03

Voor het eerst zal een Grote Prijs Formule 1 rechtstreeks te volgen zijn via YouTube. De primeur is weggelegd voor de Grote Prijs van de Eifel in oktober op de Duitse Nürburgring.

"De trainingssessies, de kwalificatie en alle actie op de dag van de GP worden live van op de Nürburgring uitgezonden op 9, 10 en 11 oktober 2020", bevestigt YouTube vrijdag.   

 

De beelden zullen worden uitgezonden op het YouTube-kanaal Formula 1 en dat in zeven Europese landen. Naast België gaat het om Duitsland, Zwitserland, Nederland, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Er zal ook extra content worden geleverd, zoals vooruitblikken op de race, hoogtepunten en analyses.   

 

Het is de eerste keer sinds 2013 dat de F1 naar de Nürburgring trekt. Door beperkingen vanwege COVID-19 zal waarschijnlijk slechts een fractie van het normale aantal fans - tot wel 290.000 tijdens een raceweekend - op het circuit aanwezig zijn.  

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.