Titelverdediger Trump sneert naar O'Sullivan: "Geef iemand anders een kans"

  O'Sullivan (l) en Trump (r) hier nog hand in hand op de foto.

  Vandaag staat het WK snooker op het menu, het eerst indoorevent mét publiek. Ronnie O'Sullivan liet al merken niet opgezet te zijn met die beslissing, maar besloot toch deel te nemen. "Egoïstisch", vindt titelverdediger Judd Trump.

  De keuze om publiek toe te laten tijdens het WK snooker viel niet in goede aarde bij Ronnie O'Sullivan. "Ze behandelen ons als ratten in een laboratorium", klonk het. Maar de Brit besloot toch deel te nemen.

   

  Titelverdediger Judd Trump, die vandaag als eerste weer aan de slag mag, vertelt bij de BBC dat "spelers die zich zorgen maken om hun gezondheid, niet moeten deelnemen." Hij noemt de beslissing van O'Sullivan dan ook "egoïstisch".

   

  "Ik speel het spelletje al lang genoeg om te weten dat wanneer er een WK op komst is, hij (O'Sullivan) zal proberen om de krantenkoppen te halen."

   

  "Van iedereen is Ronnie waarschijnlijk degene die het geld het minst nodig heeft. Ik vind het dan ook moeilijk te begrijpen dat hij toch deelneemt. Trek jezelf gewoon terug en geef iemand anders  de kans om deel te nemen", aldus Trump.

  Ik speel het spelletje al lang genoeg om te weten dat wanneer er een WK op komst is, hij (O'Sullivan) zal proberen om de krantenkoppen te halen.

  Judd Trump