Ook Zulte Waregem opgeschrikt door eerste coronabesmetting

Het is niet duidelijk om welke speler het gaat.

Bij de wekelijkse coronatesten op woensdag heeft bij Zulte Waregem een eerste speler positief getest op covid-19. De club maakt niet bekend om wie het gaat, maar bevestigt wel dat de speler in quarantaine is geplaatst.

Vanochtend worden de volledige spelerskern en de stafleden opnieuw getest. De trainingen kunnen wel nog gewoon doorgaan, "met respect voor physical distancing", klinkt het op de clubwebsite. 

 

Het is nog niet duidelijk of de oefenwedstrijd tegen KAA Gent, zaterdag 1 augustus om 11u, kan doorgaan. 

 

Het is de zesde coronabesmetting in de Belgische competitie. Bij Genk hebben Maarten Vandevoordt en Paul Onuachu positief getest, bij Charleroi Mamadou Fall en Younes Delfi. Ook bij Waasland-Beveren was er al één positieve coronatest.