Ga naar de inhoud

meest recent

KV Oostende speelt volgend seizoen thuiswedstrijden in Diaz Arena

 vr 31 juli 2020 11:17
KVO speelt vanaf nu in de Diaz Arena.

KV Oostende heeft een nieuwe stadionsponsor gevonden. De kustploeg klopte aan bij voorzitter Franck Dierckens, die zijn bedrijfsnaam op de muur mag kleven. Zeg dus niet langer Versluys Arena, maar Diaz Arena.

Begin juni lagen KV Oostende en projectontwikkelaar Versluys in de clinch. Volgens de kustploeg moest de stadionsponsor nog een rekening van 400.000 euro betalen, maar Versluys sprak dat tegen. De projectontwikkelaar nam het heft in eigen handen en verwijderde zijn naam van het stadion.

 

KV Oostende heeft nu een nieuwe sponsor gevonden. Voorzitter Frank Dierckens en Diaz, zijn bedrijf van raamdecoraties, dopen het stadion om tot de Diaz Arena.

 

"Tot vorig seizoen hadden we met Diaz nog een commerciële overeenkomst met Club Brugge, maar die is afgelopen en nu kiezen we volledig voor KVO," vertelt Dierckens. 

 

COO Thorsten Theys: "Dat de voorzitter nu via zijn firma Diaz nog meer verbonden blijft aan de club is dan ook erg mooi."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.