Emma Meesseman zegeviert ook in heruitgave van WNBA Finals

  Emma Meesseman deed haar duit in het zakje met 8 assists.

  Washington Mystics kan na twee speeldagen in de WNBA, de Amerikaanse vrouwenbasketbalcompetitie, nog steeds een perfect rapport voorleggen. Belgian Cat Emma Meesseman hielp haar ploeg aan een overwinning tegen Connecticut Sun: 94-89.

  Met Washington Mystics en Connecticut Sun op de affiche kregen we een heruitgave van de WNBA Finals van vorig jaar. Al stonden er in vergelijking met de vorige clash maar drie dezelfde namen op het wedstrijdblad.

   

  En opnieuw trok Washington (nipt) aan het langste eind. Als MVP uit de Finals moest Meesseman voortdurend opboksen tegen een dubbele dekking. Ze pakte dan maar uit met 8 assists, een evenaring van haar persoonlijke record.

   

  Aerial Powers nam het leeuwendeel (27) van de punten voor haar rekening. Meesseman mikte 12 punten door het net. Voor Connecticut Sun is het met twee nederlagen op rij een seizoensstart in mineur.

  Bekijk hier enkele punten: