Real bevestigt positieve coronatest van Mariano, Courtois en Hazard trainen gewoon mee

    Mariano Diaz maakte zijn enige doelpunt van het seizoen tegen FC Barcelona.

    Mariano Diaz, aanvaller van Real Madrid, heeft positief getest op het coronavirus. Dat bevestigde de Spaanse kampioen vandaag. De 26-jarige ploegmaat van Thibaut Courtois en Eden Hazard verkeert in goede gezondheid en verblijft in thuisisolatie.

    Real meldt dat de besmetting aan het licht kwam bij een coronatest die de medische staf van het team maandag afnam. De rest van de Real-selectie, met Thibaut Courtois en Eden Hazard, hervatte dinsdag zoals gepland de trainingen.

     

    Mariano had een klein aandeel in de titel van Real. De aanvaller kwam slechts vijf keer in actie in de competitie en trof één keer raak.