"Ongrijpbare" aanvaller verklapt geheim: "Insmeren met baby-olie"

    Adama Traoré glibbert nu vlot over het veld.

    Hoe word je ongrijpbaar voor verdedigers? Adama Traoré, flankaanvaller bij Wolverhampton, heeft een wel heel uitzonderlijke methode. De Spanjaard smeert zich in met baby-olie om nog vlotter door de achterhoede te glippen.

    Zijn snelheid is een van de grootste troeven van Traoré, maar verdedigers hangen dan ook gretig aan zijn lichaam om de flankspeler tegen te houden. Resultaat: dit seizoen ging zijn schouder al 5 keer uit de kom.

     

    Om blessures te vermijden en grijpgrage verdedigers af te schrikken, smeert Traoré zijn armen nu regelmatig in met baby-olie, klinkt het in de Britse krant The Sun. De ploegmaat van Rode Duivel Leander Dendoncker is nu zo glad als een aal (of een baby).