Bora alleenheerser in Roemenië: zege voor Ackermann, eindwinst voor Mühlberger

  Bora-Hansgrohe heeft geen enkele andere ploeg een zege gegund in de Sibiu Cycling Tour (2.1) in Roemenië. In de slotetappe sprintte Pascal Ackermann naar de zege voor zijn ploegmaat Schwarzmann. De eindwinst was voor de Oostenrijker Gregor Mühlberger, ook al een renner uit de Bora-ploeg.

  Het werd een vruchtbare uitstap voor Bora-Hansgrohe naar Roemenië. De ploeg kaapte, op de proloog na, alle ritzeges weg en leverde zo logischerwijs ook de eindwinnaar. Pascal Ackermann was in de slotrit oppermachtig in de sprint. Hij kwam meters voor de concurrentie binnen. Het was al zijn tweede ritzege deze week.

   

  De eindzege ging naar Mühlberger die eerder vandaag de klimtijdrit won.

  Uitslag slotrit

  Eindstand