Trekt Messi naar Inter? "Zelfs niet in Fantasy Football", zegt Conte

  Lionel Messi zal niet naar Italië verhuizen.

  Antonio Conte heeft het gerucht over een mogelijke transfer van Lionel Messi naar Inter naar het rijk der fabelen verwezen. "Dat is fake news", vertelde hij op zijn persconferentie. "Messi komt niet naar Inter, zelfs niet in Fantasy Football."

  Het was een opvallend verhaal in de Italiaanse Gazzetta dello Sport: Lionel Messi zou naar Inter trekken. Maar dat blijkt niets meer dan een wild gerucht te zijn. Inter-coach Antonio Conte was duidelijk: "Fake news."

   

  "Dit is absoluut niet waar. Hij komt niet naar Inter, zelfs niet in Fantasy Football."

   

  Ook algemeen directeur Giuseppe Marotta vertelde hetzelfde aan Sky Sports. "Messi is geen target voor ons op de transfermarkt. Ik denk dat hij langer in Barcelona wil blijven."