Gebroken arm houdt Marc Marquez niet tegen om te racen

    Marc Marquez

    Regerend wereldkampioen Marc Marquez heeft van de artsen de toestemming gekregen om te starten in de Grote Prijs MotoGP van Andalusië. Dat is opmerkelijk, want afgelopen weekend brak de Spanjaard nog zijn arm in de eerste race van het seizoen.

    Op het circuit van Jerez kwam Marc Marquez afgelopen zondag ongelukkig neer op zijn arm bij een val. Bij een operatie werd bij de 8-voudige wereldkampioen een titaniumplaat in zijn arm geplaatst.

     

    En enkele dagen na zijn val blijkt dat voldoende om weer veilig op de moto te kruipen. Marquez' team Repsol Honda plaatste op Twitter een foto van de Spanjaard met als bijschrift: "Fit om te rijden." Het lijkt er dus op dat we Marquez komend weekend gewoon aan het werk kunnen zien in Andalusië.