Liverpool-kapitein Jordan Henderson vraagt fans om titel thuis te vieren

  Jordan Henderson.

  Vanavond, na de laatste thuismatch tegen Chelsea, krijgt Liverpool de kampioenentrofee overhandigd. Liverpool-kapitein Jordan Henderson vraagt in een videoboodschap aan de fans om thuis te blijven. "Als we opnieuw fans in het stadion kunnen verwelkomen, zullen we dat moment zeker nog vieren."

  Henderson: "We zullen de titel zeker nog vieren"

  De titel heeft Liverpool nu al een tijdje op zak, maar de kampioenentrofee ontvangt het pas vanavond, na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen Chelsea.

   

  Een feestje met de fans zit er niet in met de hele coronatoestand. Liverpool-aanvoerder Jordan Henderson vraagt de Liverpool-fans om de straten niet op te komen en feest te vieren vanuit hun zetel.

   

  "Ik weet dat iedereen ernaar uitkijkt, net zoveel als ik, maar het doet pijn dat we dit niet met de fans kunnen vieren", vertelt Henderson. "Maar het is ook belangrijk dat jullie thuis blijven en de titel daar vieren, op televisie."

   

  "Als we opnieuw fans in het stadion kunnen verwelkomen, zullen we dat moment zeker nog vieren. Het geeft ons iets om naar uit te kijken in de toekomst. Maar voor nu, blijf alstublieft thuis."

  Bekijk de boodschap van Henderson