Kylian Mbappé: "Wat er ook gebeurt, ik blijf komend seizoen bij PSG"

  Kylian Mbappé werd de voorbije jaren vaak aan Real Madrid gelinkt, maar deze zomer zal de Franse topspits Parijs alvast niet verlaten. "Ik engageer mij voor een vierde jaar."

  Het aantal nieuwsberichten waarin hardop gedroomd wordt van een transfer van Kylian Mbappé naar Real Madrid valt al lang niet meer te tellen. Mbappé zelf hoopt dat de speculaties voor minstens een jaar zullen verstommen.

   

  "Ik stap in het project voor een vierde jaar", bevestigt Mbappé. "De club viert zijn 50e verjaardag, het wordt dus een belangrijk jaar voor de club, voor de supporters, voor iedereen. Wat er ook gebeurt, ik zal er bij zijn."

   

  Mbappé weet waarom hij blijft. "Ik wil hier trofeeën blijven verzamelen en het beste van mezelf geven." Het palmares van de nog altijd maar 21-jarige Fransman is alvast om van te duizelen. Niet alleen de wereldtitel met Frankrijk, maar ook 4 Franse titels (1 met Monaco, 3 met PSG), 1 Franse beker en 1 Franse Ligabeker.