Klasse: Lando Norris helpt zijn mecaniciens een handje na GP Hongarije

    Lando Norris haalde twee weken geleden zijn eerste F1-podium.

    Terwijl Daniel Ricciardo en Max Verstappen na de Grote Prijs van Hongarije meteen in een privéjet sprongen, liet Lando Norris zich van zijn beste kant zien. De Britse F1-rijder stak de handen uit de mouwen en hielp zijn mecaniciens bij het demonteren van zijn bolide. 

    Norris had misschien iets goed te maken. Na zijn twee topprestaties in Oostenrijk (3e en 5e plaats), beleefde hij een mindere dag tijdens de derde GP van het seizoen in Hongarije. Hij eindigde op een bescheiden 13e plaats na de naar eigen zeggen "slechtste start in zijn leven."

     

    Hij plaatste op Twitter een foto waarop hij sleutelt aan zijn wagen na de race. "Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Maar als je ver wil geraken, doe het dan samen. Het waren drie lange weken voor het team. Ik vond dat ze een extra paar handen konden gebruiken", aldus de jonge Brit.