Ook Proximus bereikt akkoord met Eleven Sports en zendt Jupiler Pro League uit

  0 / 0

  Eleven Sports heeft na zijn overeenkomst met Orange nu ook een deal gesloten met Proximus. Klanten van het telecombedrijf zullen de komende 5 seizoenen naar de wedstrijden uit 1A en 1B kunnen kijken. Van de grote operatoren heeft nu alleen Telenet nog geen rechten op het Belgische voetbal.

  Proximus is de tweede distributiepartner van Eleven Sports en voegt vanaf augustus de drie nieuwe zenders, die volledig gewijd zijn aan het Belgische voetbal, toe aan het All Sports-aanbod van Proximus. Op die kanalen zullen klanten de komende 5 jaar live naar de matchen uit 1A en 1B kunnen kijken, maar ook naar matchen uit de Super League bijvoorbeeld.

   

  De prijs voor de klant blijft ongewijzigd. Het nieuwe distributieakkoord komt bovenop de rechten die Proximus al had op alle wedstrijden van de Champions League. Ook de huidige Eleven Sports-zenders, die onder andere de Spaanse en Italiaanse competities uitzenden, blijven behouden.

   

  Naast Proximus was ook Orange al zeker van de uitzendrechten. KBC kocht dan weer verrassend de onlinerechten op.  De Telenet-klanten vallen nog steeds uit de boot.