Waasland-Beveren krijgt 7 goals om de oren van de sterren van PSG

  Neymar gedroeg zich af en toe arrogant tegen Waasland-Beveren.

  Het avontuur van Waasland-Beveren in Parijs is na 2 uur voetbal geëindigd op 7-0 voor PSG. De teams speelden 2 keer een uur tegen elkaar en in het 1e uur werd Waasland-Beveren bij wijlen tureluurs getikt door Mbappé en co.

  Wedstrijdverslag PSG - Waasland-Beveren:

  Waasland-Beveren en PSG spelen twee keer 60 minuten tegen elkaar. In de eerste wedstrijd draafden bij de Franse kampioen onder meer Neymar, Mbappé, Icardi en Di Maria op. De Belgische ploeg slikte 4 doelpunten: 4-0.

   

  Voor de rust was er een owngoal van Vukotic en een penalty van Neymar, die er niet had mogen komen na voorafgaand buitenspel van Mbappé. Na de rust werd het af en toe wat grimmiger, omdat de sterren van PSG wat arroganter speelden.

   

  Zo vond Neymar het leuk om in navolging van Ramos en Benzema een penalty in 2 tijden op te zetten met Icardi en kwam de Braziliaan ook goed weg toen hij niet werd uitgesloten voor natrappen. In de slotminuut van het eerste uur tikte Mbappé van dichtbij de 4-0 in doel.

   

  In de tweede helft van een uur mocht de "B-ploeg" van PSG spelen. Maar met Kimpembe, Draxler en Choupo-Moting stond toch nog redelijk wat kwaliteit op het veld. Dat bewees Choupo-Moting met 2 snelle goals, maar de bezoekers uit België lagen niet meer zo onder en PSG ontsnapte aan een tegengoal na een vrije trap op de lat. De jonge Mbe Soh legde de eindstand vast op 7-0.

  Bekijk foto's van de wedstrijd

  Alle sterren doen mee bij Paris Saint-Germain