Ex-doelman van Club Vladan Kujovic wordt keeperstrainer bij Lommel

  Vladan Kujovic was van 2011 tot en met 2015 doelwachter van Club Brugge.

  Lommel SK heeft een nieuwe keeperstrainer: de Serviër Vladan Kujovic. De Nederlander Peter van der Veen (48) zal als T2 coach Liam Manning (34) bijstaan. 

  Vorige vrijdag kondigde Lommel SK al de komst van Liam Manning aan als opvolger van Peter Maes.

   

  Vandaag verwelkomt de 1B-club 2 nieuwe gezichten: keeperstrainer Vladan Kujovic en T2 Peter van der Veen.

  De 41-jarige Kujovic speelde als doelman voor onder meer Eendracht Aalst (1997-2002), Lierse SK (2008-2010) en Club Brugge (2011-2015). Vorig seizoen was hij keeperstrainer bij de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht. 

   

  Peter van der Veen komt over van de Nederlandse voetbalbond (KNVB). Vorige zomer leidde hij de Nederlandse U17 naar de Europese titel. Eind 2019 bracht hij zijn team tot in de halve finales van het WK.   

   

  Lommel SK werd een paar maanden geleden overgenomen door de City Football Group, de holding achter Manchester City. Lommel bracht al wat veranderingen aan in de staf, maar Davy Heymans (T3) en Stefan Winters (fysiektrainer) behouden alvast hun functie.