Trossard twijfelt niet: "De Bruyne verdient trofee voor Speler van het Jaar"

    Trossard kreeg gisteren een 0-5 om de oren van Manchester City.

    Leandro Trossard werd met Brighton & Hove Albion gisteren van de mat geveegd door Manchester City. De Rode Duivel was na de match duidelijk over wie volgens hem Speler van het Jaar moet worden in de Premier League. "Kevin De Bruyne steekt er gewoon bovenuit", vertelde hij bij Play Sports.

    Brigthon heeft er twee zware speeldagen op zitten: eerst tegen kampioen Liverpool en gisteren tegen Manchester City. Een van die teams zal ongetwijfeld de Speler van het Jaar afleveren. Leandro Trossard heeft ze dus allemaal net van heel dichtbij gezien. Wie verdient die trofee nu het meest?

     

    "Over heel het seizoen gezien verdient Kevin De Bruyne die trofee het meest", vertelt de Belg. "Als je hem dit seizoen bekijkt, ook qua goals en assists, steekt hij er gewoon bovenuit. het is een topspeler."