Who else? Jonathan David is beste AA Gent-speler van afgelopen seizoen

  Blijven AA Gent en Jonathan David ook volgend seizoen beste maatjes?

  De Speler van het Jaar verkiezen, het is soms geen al te moeilijke opdracht. Bij AA Gent kwam Jonathan David als laureaat uit de bus. Of de 20-jarige Canadees zich over een jaartje nog eens zal opvolgen, is nog maar de vraag.

  Jonathan David topt dus het Gentse podium, met middenvelders Elisha Owusu en Vadis Odjidja als nummers 2 en 3.

   

  "David speelde een uitstekend seizoen en eindigde samen met Dieumerci Mbokani gedeeld eerste in de topschutterstand van de Jupiler Pro League met maar liefst 18 doelpunten", zegt AA Gent over de winnaar van de Jean-Claude Bouvy Trofee 2019-2020.

   

  "De 20-jarige Canadees drukte dit seizoen nadrukkelijk zijn stempel. Met 23 goals en 10 assists in 40 wedstrijden (over alle competities heen) hielp hij het team op weg naar de tweede plaats en overwinterden we opnieuw in Europa."

   

  Na zijn boerenjaar is de interesse in het Canadese goudklompje alleen maar toegenomen.

   

  AA Gent wil David niet zomaar laten gaan en heeft een forse transfersom op het hoofd van de aanvaller gekleefd. 

  Smul mee van de kunstjes van Jonathan David: