Marten Van Riel klopt Jelle Geens in eerste triatlon sinds coronacrisis

  Marten Van Riel

  De Belgische triatleten hebben zich nog een keer met elkaar kunnen meten. In Willebroek stond een supersprinttriatlon in tijdritvorm op het menu. Marten Van Riel was de beste bij de mannen, bij de vrouwen won Hanne De Vet.

  De triatleten werkten elk om beurt hun triatlon af in Willebroek. Bij de mannen zette Jelle Geens de richttijd neer, maar hij zag Marten Van Riel, zijn collega bij de Belgian Hammers, nog 8 seconden sneller gaan.

   

  "Ik ben heel tevreden", zegt Van Riel aan 3athlon.be. "In de lockdownperiode heb ik veel op volume getraind, dan doet het pijn om zo'n korte inspanning te doen. Mijn longen branden er een beetje van."

   

  Bij de vrouwen was belofte Hanne De Vet 13 seconden sneller dan Valerie Barthelémy.

  Het interview met winnaar Marten Van Riel