VIDEO: Anderlecht deelt beelden van dubbele oefenzege tegen STVV

  Kompany scoorde in de 1e match.

  Kompany scoorde in de 1e match.

  Anderlecht speelde en won vandaag twee oefenmatchen tegen STVV. De eerste partij van de dag eindigde op 2-0 na een owngoal van Teixeira en een kopbalgoal van Vincent Kompany. Takidine was de matchwinnaar in de tweede partij. Opvallend: in tegenstelling tot vorig weekend kwam Anderlecht nu wel met updates en actiefoto's.

  De dubbele oefenontmoeting tussen Anderlecht en STVV hing aan een zijden draadje na een positieve coronatest bij de bezoekers uit Sint-Truiden. De 17-jarige Rein Van Helden, die bij STVV meetraint bij de A-kern,  testte donderdag positief en werd uit de groep gehaald. Maar beide clubs beslisten om de match toch te laten plaatsvinden.

   

  Het werd een tweeluik van twee keer 60 minuten. De eerste oefenmatch werd gewonnen door paars-wit met onder anderen Van Crombrugge, Kompany, Roofe, Doku en Vlap tussen de lijnen. De kapitein scoorde de 2-0 met het hoofd.

   

  In de tweede match zagen we enkele verrassende namen zoals de teruggekeerde Vranjes. Er waren ook invalbeurten voor Dimata, Gerkens en Adzic. Uiteindelijk werd Takidine de enige doelpuntenmaker.

  Foto's van de oefenmatch