Rode Duivels oefenen in november tegen Zwitserland

  In een al propvolle voetbalkalender dit najaar zal u ook opnieuw kunnen genieten van de Rode Duivels. België speelt op 11 november immers een vriendschappelijke interland tegen Zwitserland, in de aanloop naar de wedstrijden in de Nations League.

  De Rode Duivels ontvangen Zwitserland op 11 november. Met de Zwitsers heeft België nog wel een eitje te pellen, na de blamerende 5-2-nederlaag in de vorige editie van de Nations League.

   

  Enkele dagen na die vriendschappelijke interland tegen Zwitserland moeten de Rode Duivels nog aan de bak in de Nations League. Op 15 november neemt België het op tegen Engeland, 3 dagen later is Denemarken de tegenstander. Alle wedstrijden worden afgewerkt in het Koning Boudewijnstadion.

   

  Overigens zullen de Rode Duivels ook in oktober al een oefeninterland spelen. De tegenstander in die wedstrijd is nog niet bekend.