Novak Djokovic legt nu een negatieve coronatest af

  Novak Djokovic heeft donderdag de uitslag van zijn tweede coronatest ontvangen en die was negatief. Dat maakte zijn team bekend in een persbericht. Djokovic raakte in juni besmet op zijn eigen toernooi.

  Novak Djokovic, de nummer één van de wereld, en zijn vrouw Jelena raakten besmet tijdens de reeks exhibitiewedstrijden onder de naam Adria Tour, die Djokovic recent organiseerde in de Servische hoofdstad Belgrado en het Kroatische Zadar.

   

  De wedstrijden werden geannuleerd nadat verschillende spelers en stafleden positief hadden getest op COVID-19. Djokovic en zijn vrouw testten positief op 23 juni, een dag nadat spelers als de Bulgaar Grigor Dimitrov (ATP 19), de Kroaat Borna Coric (ATP 33) en de Serviër Viktor Troicki (ATP 184) hun positieve resultaat bekendmaakten.

   

  Novak en Jelena Djokovic hadden nooit symptomen en verbleven de voorbije tien dagen strikt in quarantaine. Het internationale tennisseizoen - bij zowel de mannen als de vrouwen - herstart in augustus.

  Alles over de besmettingen op de Adria Tour