Mitchelton-Scott plukt tijdens coronastop teammanager van Bahrain-McLaren weg

    Brent Copeland.

    Een opvallende transfer in wielerland, niet van een renner maar wel van een teammanager. Brent Copeland verlaat Bahrain-McLaren en gaat in het tweede deel van het seizoen aan de slag als algemeen directeur van Mitchelton-Scott. De herschikking komt er nadat de Australische ploeg een deal met een Spaanse investeerder zag afspringen.

    De soap rond de mogelijke komst van nieuwe investeerders, zindert nog na bij Mitchelton-Scott. Algemeen directeur Shayne Bannan moet vertrekken en de Australische ploeg haalde twee nieuwe mannen aan boord: Darch McQuaid en Brent Copeland, die laatste komt over van Bahrain-Merida.

     

    Copeland begint vandaag al aan zijn nieuwe job en zal dus deel twee van dit coronaseizoen in goede banen leiden voor de Australische ploeg.