Voorganger van Meunier keert niet terug naar Real, maar trekt naar Inter

  Achraf Hakimi (21) is de komende 5 jaar eigendom van Inter. De rechtsachter werd de voorbije twee seizoenen uitgeleend aan Borussia Dortmund, maar wacht niet op zijn doorbraak bij moederclub Real Madrid. Inter plukt de Marokkaan weg voor ruim 40 miljoen euro.

  Achraf Hakimi is een jeugdproduct van Real Madrid, maar neemt afscheid van de Spaanse grootmacht.

   

  In afwachting van een eventuele ontbolstering speelde Hakimi de voorbije twee seizoenen op huurbasis bij Borussia Dortmund, waar hij indruk maakte als rechtsachter.

   

  De huurovereenkomst liep ten einde en Dortmund anticipeerde al op zijn vertrek met de komst van Thomas Meunier.

   

  Maar de Marokkaanse international stapt niet op het vliegtuig naar Madrid. Milaan is zijn volgende bestemming. Leuk detail: Hakimi scoorde dit seizoen 2 keer tegen Inter in de groepsfase van de Champions League. Zo won Dortmund thuis met 3-2 van Inter.