Flanders Classics neemt ook de organisatie van de Druivenkoers in handen

  De Nederlander Arvid de Kleijn won vorig jaar de Druivenkoers.

  Flanders Classics heeft er dit jaar een wielerweekend bij. Op 29 augustus wordt de Druivenkoers in Overijse gereden, een dag later volgt de Brussels Cycling Classic. Flanders Classic zet voortaan samen met Sportvrienden Overijse zijn schouders onder de najaarsklassieker in Overijse. 

  Flanders Classics is de organisator van grote voorjaarskoersen zoals de Ronde van Vlaanderen, Gent-Wevelgem en de Omloop Het Nieuwsblad. 

   

  Ook in het najaar heeft de organisator nog enkele uithangborden (met onder meer de Brussels Cycling Classic) en met de Druivenkoers wordt nog een extra wielerwedstrijd aan het pakket toegevoegd.

   

  Flanders Classics kent de streek rond Overijse goed dankzij de Brabantse Pijl. "Voor deze klassieker heeft Flanders Classics al jaren een goede relatie met de gemeente Overijse. De Druivenkoers is een nieuwe stap in die samenwerking", klinkt het in een persbericht.

   

  "Zo zal Flanders Classics, samen met De Sportvrienden Overijse, de Druivenkoers organiseren op zaterdag 29 augustus. In de winter volgt nog een co-organisatie voor de Druivencross in Overijse, deel van de Wereldbeker veldrijden en beter gekend als de ‘moeder aller crossen’."