Wanneer je je voeten nat moet maken voor je 21e zege op de PGA Tour

  Dustin Johnson droogt zijn voeten af na zijn nat avontuur.

  Dustin Johnson heeft gisteren zijn 21e golftoernooi op de PGA Tour gewonnen. De Amerikaan was de beste in het toernooi in Cromwell, maar daarvoor moest hij wel moeite doen en zijn voeten nat maken.

  Dustin Johnson staat bekend als een van de beste "drivers" in het golfcircuit en hij wou daarvan gebruik maken om op hole 15 van de golfbaan TPC River Highlands in 1 slag de green te bereiken. Maar dat mislukte.

   

  De bal van Johnson belandde net niet in het water, maar Johnson zelf belandde er wel in. Om zijn volgende slag te spelen, trok de Amerikaan zijn schoenen uit en ging in het water staan. Hij kon de 15e hole uitspelen in 4 slagen, in par.

   

  Voor Johnson was het de 21e toernooizege op de PGA Tour en heel bijzonder: hij won in elk van zijn 13 seizoenen op de Amerikaanse PGA Tour een toernooi. Enkel golflegendes Arnold Palmer en Jack Nicklaus hebben een langere reeks van 17 seizoenen.

  Johnson doet zijn schoenen uit en slaat vanuit het water

  Johnson kon wel nog zijn par redden op de bewuste hole