Gilbert heeft zijn programma klaar: Milaan-Sanremo, de Tour en de klassiekers

    Philippe Gilbert (Lotto-Soudal) weet voor welke doelen hij aan het trainen is. De renner heeft zijn programma met wedstrijden klaar. Hij begint op 1 augustus met de Strade Bianche en rijdt bijna alle klassiekers. Op 8 augustus wil hij scoren in Milaan-Sanremo. Tussendoor kiest hij voor de Ronde van Frankrijk.

    Dat het grote doel van Philippe Gilbert dit najaar Milaan-Sanremo is, steekt de renner van Lotto-Soudal niet onder stoelen of banken. 8 augustus staat dan ook in het rood aangekruist in zijn agenda. Hij rijdt daarvoor nog 2 wedstrijden: Strade Bianche en Milaan-Turijn.

     

    In september rijdt Gilbert de Tour de France. Voor een andere ronde is er op zijn kalender geen plaats meer want in oktober gaat hij dan nog eens drie monumenten rijden. Luik-Bastenaken-Luik, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Ook de Brabantse Pijl en de Amstel Gold Race pikt hij nog mee.