Nieuwe vacature bij KRC Genk: word de eerste 'Chief Cleaning Officer'

  De chief cleaning officer zal ingezet worden bij uitwedstrijden.

  Met het nieuwe voetbalseizoen in aantocht heeft KRC Genk ook een nieuwe vacature uitgeschreven. De Chief Cleaning Officer moet waken over de hygiëne van spelers, staf en supporters bij uitwedstrijden.

  Begin augustus begint normaal gezien het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League en KRC Genk zal vanaf dan bij uitwedstrijden uitpakken met een nieuwe kracht: een Chief Cleaning Officer.

   

  Die moet over de hygiëne waken tijdens de verplaatsingen. "Als we op verplaatsing spelen, dan doen we er alles aan om het stadion netjes achter te laten. Dat geldt zowel voor onze supporters als voor onze spelers", zegt commercieel directeur Stephan Poelmans.

   

  "Sinds de uitbraak van het coronavirus wint hygiëne alleen maar aan belang. Onze chief cleaning officer zal de bezoekende kleedkamer kuisen en ontsmetten en zodra supporters weer toegelaten zijn zal hij ook verantwoordelijk zijn voor het opruimen van het bezoekersvak."

  Heb je interesse om de nieuwe chief cleaning officier van KRC Genk te worden? Tot 3 juli kun je je motivatiebrief insturen. Uit die inzendingen selecteert Genk 3 kandidaten, die een test moeten afleggen. Op 21 juli wordt bekendgemaakt wie de eerste chief cleaning officer van Genk wordt.