Nick Kyrgios zag video feestvierende Zverev: "Hoe egoïstisch kan je zijn?"

  Alexander Zverev maakt zich niet populair in de tenniswereld.

  Opnieuw wrevel in de tenniswereld. Er zijn beelden opgedoken van Alexander Zverev tijdens een feestje in Monaco, terwijl de Duitse tennisser zelf gezegd had dat hij 2 weken in quarantaine zou gaan.

  Op sociale media gaan beelden viraal van Alexander Zverev op een feestje in Monte Carlo. Zverev was een van de deelnemers aan de Adria Tour, het toernooi van Novak Djokovic waar enkele tennissers besmet geraakten met het coronavirus.

  Zverev testte negatief. De Duitser liet een week geleden op Twitter weten dat hij 2 weken in quarantaine zou gaan, zoals de dokters het voorgeschreven hadden.

   

  De beelden van Zverev (die ondertussen verwijderd zijn van Instagram-stories) maken collega-tennisser Nick Kyrgios woedend.

   

  "Toen ik vanochtend opstond, zag ik weer controversiële dingen op sociale media. Maar eentje stak er toch bovenuit. Zverev, weer jij! Hoe egoïstisch kan je zijn?", zegt Kyrgios op Instagram.

  "Je hebt eerst het lef om je management in jouw naam te laten twitteren dat je 14 dagen in isolatie gaat en dat je je excuseert. Heb dan toch op z'n minst de discipline om ook echt 2 weken binnen te blijven."

   

  "De tenniswereld maakt me kwaad. Hoe egoïstisch kunnen jullie allemaal zijn?", besluit Kyrgios.

  VIDEO: Kyrgios haalt uit naar Zverev