Mathieu van der Poel en Tim Merlier dokkeren over kasseien van Arenberg

  De renners van Alpecin-Fenix in actie op de kasseien.

  De renners van Alpecin-Fenix zijn vandaag begonnen aan een drukke driedaagse. Vandaag verkenden ze Parijs-Roubaix, morgen en overmorgen zijn de Ronde van Vlaanderen en Gent-Wevelgem aan de beurt.

  Het begint te kriebelen bij de renners en de wielerploegen spelen daarop in door korte stages en verkenningen in te lassen. Zo zijn vandaag de renners van Alpecin-Fenix de kasseien van Parijs-Roubaix gaan verkennen.

   

  Mathieu van der Poel, Tim Merlier en hun ploegmaats dokkerden zo over onder meer de stenen van het bos van Wallers-Arenberg. De komende dagen staan ook verkenningen van de parcoursen van de Ronde van Vlaanderen en Gent-Wevelgem op het programma.

   

  Parijs-Roubaix staat op zondag 25 oktober op het programma. Mathieu van der Poel zal er normaal gezien dit jaar zijn debuut maken. Als de Nederlander aan de start zal staan in Compiègne, dan start hij sowieso als een van de favorieten.

  Alpecin-Fenix in Parijs-Roubaix