Iedereen wil abonnement! Terugkeer Robben doet site Groningen crashen

Arjen Robben plant op zijn 36e nog een comeback bij FC Groningen.

De terugkeer van Arjen Robben (36) naar FC Groningen heeft de abonnementenverkoop een stevige duw in de rug gegeven. Amper 2 uur na de aankondiging kon de website de toeloop van geïnteresseerden niet meer aan.

"Vanwege de grote belangstelling voor seizoenkaarten hebben wij problemen met de online kaartverkoop. Er wordt hard aan gewerkt! We hopen op begrip", schrijft de club op Twitter.

 

Groningen had gisteren ongeveer al 8.000 abonnementen over de toonbank zien gaan, maar met Arjen Robben in de ploeg klinkt de kassa plots veel luider. Veel Nederlanders willen de sterspeler van Bayern München, Chelsea en Real Madrid nog een keer aan het werk zien.

Lees ook: