Espanyol kiest net voor duel tegen Real voor 3e trainerswissel dit seizoen

    De Spaanse rode lantaarn Espanyol heeft zijn coach Abelardo Fernandez ontslagen. Het is al de 3e keer dit seizoen dat de club voor een coachwissel kiest. Technisch directeur Rufete neemt de taken van Abelardo over.  Morgen speelt hij meteen een duel tegen Real Madrid.

    Abelardo, een clubicoon van stadsgenoot en aartsrivaal FC Barcelona, was nog maar sinds eind december in dienst bij de club. Aanvankelijk vielen de resultaten mee, maar sinds de hervatting van de competitie werd er maar één keer gewonnen. De degradatie lijkt intussen onafwendbaar.

     

    Technisch directeur Rufete wordt nu de vierde trainer die dit seizoen de leiding heeft bij Espanyol, waar eerder David Gallego en Pablo Machin aan de deur werden gezet.