Ontdek hier wanneer en hoe laat de Duivels dit najaar spelen in de Nations League

De Rode Duivels weten nu exact wanneer ze dit najaar in de groepsfase van de Nations League in actie zullen komen. Op 5 september beginnen ze eraan, uit in Denemarken. De slotspeeldag tegen de Denen vindt plaats op 18 november in het Koning Boudewijnstadion.

De Rode Duivels hadden hun speelschema al in grote lijnen gekregen, maar nu zijn ook alle details omtrent de datums en het aanvangsuur bekendgemaakt.

 

De Belgen nemen het vanaf september in de tweede editie van de Nations League in de poulefase op tegen Denemarken, Engeland en IJsland. De groepswinnaar stoot door naar de eindronde. Iets wat de Duivels in het najaar van 2018, tijdens de eerste editie, niet lukte.

Neem uw agenda bij de hand:

Datum Aanvangsuur Affiche
5 september 20.45u Denemarken - BELGIË
8 september 20.45u BELGIË - IJsland
11 oktober 18.00u Engeland - BELGIË
14 oktober 20.45u IJsland - BELGIË
15 november 20.45u BELGIË - Engeland
18 november 20.45u BELGIË - Denemarken