Ibrahimovic viert rentree op groepstraining na blessure: "God en zijn studenten"

  "God en zijn studenten", aldus Zlatan Ibrahimovic.

  Zlatan Ibrahimovic (38) traint weer met de spelersgroep van AC Milan. Op 25 mei blesseerde de Zweed zich aan de kuit tijdens een training, een maand later kan hij opnieuw aansluiten op het oefenveld. "God en zijn studenten", zo beschreef hij het op zijn geheel eigen wijze op Instagram.

  Er werd aanvankelijk gevreesd dat Zlatan Ibrahimovic een zwaar achillespeesletsel had opgelopen, maar de schade blijkt mee te vallen. Iets meer dan een maand na een voorval op training heeft de Zweedse aanvaller opnieuw in groep kunnen trainen. 

   

  Ibrahimovic was dus een tevreden man. Op zijn sociale media plaatste hij een foto waarop te zien is hoe hij een bal aan de voet heeft en enkele medespelers toekijken. "God en zijn studenten", grapte hij erbij. 

   

  AC Milan speelt zondag in zijn tweede match sinds de coronabreak tegen AS Roma. Het is nog afwachten of Ibrahimovic zijn rentree daar kan maken.

  De post op Instagram: