3 NBA-spelers testen positief op coronavirus

  Sacramento-center Alex Len is een van de drie.

  Een maand voor de herstart van de Amerikaanse basketbalcompetitie zijn 3 spelers besmet met het coronavirus: Malcolm Brogdon van de Indiana Pacers en Jabari Parker en Alex Len van de Sacramento Kings. Allemaal hopen ze net op tijd hersteld te zijn.

  "Enkele dagen geleden heb ik positief getest op COVID-19. Ik heb mezelf meteen geïsoleerd", legt Jabari Parker uit. "Ik herstel goed en kijk er nu naar uit om mijn ploegmaats binnenkort terug te zien."

   

  Zijn ploegmaat en center Alex Len laat via Instagram weten dat hij besmet is. "Na een test in Sacramento gisteren heb ik te horen gekregen dat ik positief getest heb", legt de center uit. "Ik heb mezelf meteen in quarantaine geplaatst en hoop nu dat ik zo snel mogelijk mijn teammaats kan helpen om de play-offs te halen."

  © Instagram Alex Len

  Malcolm Brogdon van de Indiana Pacers bracht het nieuws naar buiten via zijn team. "Ik heb onlangs positief getest en zit nu in quarantaine", vertelt de guard. Ook hij maakt het goed, ook hij wil zo snel mogelijk naar Orlando om zich voor te bereiden op de herstart van het NBA-seizoen.

  De Amerikaanse basketbalcompetitie begint weer op 30 juli. Alle wedstrijden vinden plaats in Disney World.