Ga naar de inhoud

Ook Servische NBA-speler Nikola Jokic is besmet met coronavirus

 wo 24 juni 2020 06:52
Nikola Jokic en Novak Djokovic
Nikola Jokic en Novak Djokovic zitten naast mekaar tijdens een basketbalwedstrijd.

NBA-ster Nikola Jokic (25) heeft vorige week een positieve coronatest afgelegd. Dat melden de media in de Balkan. De Servische basketbalspeler had 2 weken geleden contact met zijn landgenoot Novak Djokovic.

De voorbije dagen kon u hier lezen dat heel wat tennisspelers, onder wie nummer 1 van de wereld Novak Djokovic, besmet zijn geraakt met het coronavirus. Nu heeft ook basketbalspeler Nikola Jokic het zitten.

 

De Servische center van de Denver Nuggets woonde op 12 juni een basketbalmatch in Belgrado bij. Jokic zat naast Djokovic, van mondmaskers of anderhalve meter afstand was geen sprake.

 

Jokic zou vorige week al naar de Verenigde Staten terugkeren, maar moest dat na zijn positieve test uitstellen. De center van de Denver Nuggets vertoont geen symptomen en krijgt wellicht volgende week groen licht om de oversteek te maken.

 

Het trainingskamp van de Nuggets begint vandaag alvast zonder de sterspeler van het team. De NBA wil het seizoen eind juli in Disney World hervatten.

Jokic en Djokovic zij aan zij tijdens een basketbalmatch:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het stond in de sterren geschreven: ook Novak Djokovic is besmet met het coronavirus

Lees ook: